Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond na botsing Vlissingen

Toegevoegd: 17-02-2019, 17.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een motorrijder is vanmiddag bij een ongeval in Vlissingen gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Rond 16.20 uur ontstond er op de kruising van de Irislaan met de Vincent van Goghlaan een aanrijding tussen een automobilist en een motorrijder. De motorrijder kwam ten val en raakte gewond. Een toegesnelde ambulance heeft de man behandeld en met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn verwondingen is op dit moment niks bekend.

Over de toedracht van de aanrijding heeft de politie nog geen informatie naar buiten gebracht. Zowel de motor als de auto raakten beschadigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (18-2-2019 om 09:38)
die motor is door een schamp schot,tegen die auto daar terecht gekomen.. en JA die hele zone is 30 daar.... dat komt door de weg werkzaam heden aan de president Roosevelt laan. dat daar de drukte enorm is toegenomen...
Jos (18-2-2019 om 08:15)
Tja, het was er op wachten dat er een keer iets zou gaan gebeuren daar vanwege de wegomleiding....... De voorrangsregel is voor heel veel bestuurders heel moeilijk te begrijpen.......Rechts heeft voorrang en niet je afkomst,type auto of je grote b.k !
Mark (18-2-2019 om 07:33)
Zonde van de Motor
Kees (17-2-2019 om 21:43)
Het was wachten totdat er in de Irislaan wat gebeurd. In deze 30 km zone houdt geen hond zich aan de snelheid, er wordt hier veel te hard gereden.
Cookie-instellingen beheren