Weerbericht:
Bewolkt en regen, van het zuidwesten uit droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Leegstaande woning uitgebrand Ossenisse

Toegevoegd: 18-02-2019, 04.30 uur
Door: Manfred Berrevoets

OSSENISSE - Een leegstaande woning aan de Langeweg in Ossenisse is in de nacht van zondag op maandag volledig uitgebrand. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 02.00 uur ontdekt en was volgens de brandweer al snel uitslaand. Het incident werd opgeschaald naar een middelbrand waardoor er twee blusvoertuigen zijn ingezet. Daarnaast is er ook een hoogwerker en een waterwagen ingezet.

De eerste eenheden van de brandweer die ter plekke kwamen hebben zich gericht op het voorkomen van uitbreiding van het vuur naar een naastgelegen schuur. De woning is vanaf buiten geblust omdat de brandweer het pand niet meer in kon.

Om 02.40 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De woning brandde volledig uit. Het nablussen zal nog enkele uren in beslag nemen. Naar de oorzaak van de brand wordt later onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (18-2-2019 om 19:02)
Dat zijn al twee branden in een korte tijd die wel wat opvallen. In de brand uit de brand misschien ?