Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 197 km

Dronken cafébezoekers gooien met meubilair

Toegevoegd: 18-02-2019, 09.47 uur
Dronken cafébezoekers gooien met meubilair
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Vier mannen zijn zondagavond aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen. Zij gooiden met terrasmeubilair en glaswerk naar een horecamedewerkster.


De mannen wilden rond 20.00 uur op een terras van een café aan de Grote Markt nog een bestelling doen maar omdat de medewerkster vond dat ze genoeg alcohol genuttigd hadden, weigerde zij hen nog langer alcohol te serveren. De mannen werden vervolgens boos en scholden de serveerster uit.

De mannen gooiden daarna met glazen en waxinelichthouders, asbakken en meubilair. De vrouw werd niet geraakt maar een terrasgast wilde de mannen stoppen en kreeg een stoel naar zich toegegooid. Hij raakte (licht)gewond aan zijn arm. Nadat de mannen het hele terras verbouwd hadden, gingen ze naar een snackbar. Gewaarschuwde agenten hebben de vier daar aangehouden.

Het gaat om twee mannen van 50 jaar uit Hulst en Koewacht en twee mannen van 44 en 38 jaar uit België. Ze zitten vast voor verhoor. De politie heeft aangiften van de vernielingen en de mishandeling en getuigenverklaringen opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (18-2-2019 om 14:09)
Wat een ontzettend sneue figuren. Als de jongetjes niet tegen drank kunnen zouden ze beter water bestellen of thuis blijven. Ga daar lekker verbouwen. Trieste mannetjes. 50 jaar en nog geen gezond verstand. Naast iedere cent terugbetalen een drankverbod voor 5 jaar en nederige en oprechte excuses aanbieden aan de betrokkenen. Losers.
john (18-2-2019 om 11:35)
Deze stoere mannen pas de woensdag na carnaval vriij laten ,dan kunnen ze daar de boel in ieder geval niet verzieken
Cookie-instellingen beheren