Meisje en kat door brandweer uit boom gehaald

Toegevoegd: 19-02-2019, 09.02 uur

De brandweer heeft de kat en het meisje naar beneden gehaald.
De brandweer heeft de kat en het meisje naar beneden gehaald.
1
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT PHILIPSLAND - De brandweer van Sint Philipsland heeft maandagavond niet alleen een kat uit een boom moeten halen, ook een meisje dat het dier wilde redden moest zelf uit de boom worden gered.

Het meisje was rond 18.45 uur in een boom aan de Korte Schoolstraat geklommen om de kat naa beneden te helpen. Eénmaal in de boom, kreeg het meisje de kat niet naar beneden en kon ze zelf ook niet goed meer terug. Volgens de brandweer was ze vast komen te zitten met een voet.

De opgeroepen brandweer heeft een ladder tegen de boom gezet en vervolgens zowel het meisje als de kat naar beneden gehaald.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (19-2-2019 om 11:12)
Geweldig. Goed geprobeerd meis.
Joke Stoutjesdijk (19-2-2019 om 11:08)
wat lief dat een kind zoveel liefde heeft voor een poes , gelukkig goed afgelopen en bedankt van de ,,brandweer ,,