Politie pakt man op die nog 30 dagen moet zitten

Toegevoegd: 19-02-2019, 20.59 uur

De man werd aan de kant gezet vanwege zijn donkere autoruiten.
De man werd aan de kant gezet vanwege zijn donkere autoruiten.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - De politie heeft vanmiddag op de A58 bij Rilland een man aangehouden die nog dertig dagen de cel in moest.

De man werd gecontroleerd nadat agenten hadden gezien dat de auto waarin hij reed nogal donker getinte ruiten had. Ze wilden nagaan of de ruiten niet te donker waren en zetten het voertuig daarom aan de kant voor een controle.

De ruiten bleken net binnen de marge te vallen maar met de automobilist zelf bleek wel iets 'mis' te zijn: hij stond gesignaleerd voor het uitzitten van 30 dagen celstraf. De man werd hierop aangehouden en naar Torentijd in Middelburg gebracht. Waarom de man precies in hechtenis moest, is niet bekendgemaakt.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (20-2-2019 om 01:20)
waarom laten ze iemand gaan die nog een gevangenisstraf moet uitzitten en hem daarna weer oppakken dus waarom niet direct opsluiten ??