Dertig bekeuringen bij controle Vlissingen

Toegevoegd: 20-02-2019, 10.12 uur

Dertig bekeuringen bij controle Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In en rond het centrum van Vlissingen zijn tijdens een gezamelijke controle dinsdag in totaal dertig bekeuringen uitgedeeld.

De politie controleerde samen met handhavers van de gemeente Vlissingen. De meeste boetes werden uitgedeeld aan fietsers die fietsten in het voetgangersgebied: 13 in totaal. Vier anderen gebruikten hun mobiele telefoon tijdens het rijden.

Verder werd onder andere ook nog een bekeuring uitgedeeld voor het rijden onder invloed van drugs.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad binnenstad (20-2-2019 om 13:35)
Goed bezig handhaving! er zijn een hoop mensen die de walstraat gebruiken als mountainbikeparcour, ik ben al tig keer bijna van mijn sokken gereden!! die borden staan er niet voor niks!!!!!!
vlissinger (20-2-2019 om 10:32)
goed werk ga zo door