Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt gedupeerde aanrijding Vlissingen

Toegevoegd: 20-02-2019, 19.04 uur
Politie zoekt gedupeerde aanrijding Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie is op zoek naar de eigenaar van een rood busje dat vanochtend beschadigd is geraakt terwijl het geparkeerd stond in Vlissingen.


Het busje stond woensdagochtend rond 08.15 uur geparkeerd aan de President Rooseveltlaan. Het voertuig stond tussen de Bloemenlaan en de Koudekerkseweg. Een andere weggebruiker veroorzaakte schade aan het busje maar liet zijn gegevens niet achter. Hij heeft zich echter later alsnog bij de politie gemeld, maar die heeft geen melding van schade binnengekregen.

Volgens de politie is vermoedelijk de gehele linker zijkant van het busje beschadigd geraakt. De gedupeerde wordt opgeroepen om zich te melden via 0900-8844 of via WhatsApp: 06-12207006.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750