Weerbericht:
Vrij veel wind met af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Auto en vrachtwagen in botsing op Deltaweg

Toegevoegd: 20-02-2019, 19.36 uur
Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.
Bij de aanrijding raakte niemand gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

WILHELMINADORP - Bij een aanrijding op de Deltaweg (N256) tussen Kats en Wilhelminadorp is woensdagmiddag materiële schade ontstaan. Er raakte niemand gewond.

Rond 15.30 uur kwamen een personenauto en een vrachtwagen met elkaar in botsing. Er was sprake van een kop-/staartaanrijding. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om de personenauto te takelen. De vrachtauto hoefde voor zover bekend niet getakeld te worden.

De wegbeheerder en de politie zorgden ervoor dat het overige verkeer veilig kon passeren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jc louwerse (22-2-2019 om 01:49)
U heeft helemaal gelijk Wallie .ik ben zelf vanachter aangereden door een auto terwijl ik op de motor zat samen met mijn dochter de automobilist was even afgeleid remde veelste laat en werden wij gelanceerd met alle gevolgen van dien maar waar het mij omgaat is het feit dat er op deze weg meerdere ongelukken per jaar plaatsvinden en er hier eens goed naar gekeken moet worden hoe dat komt
Wallie (21-2-2019 om 17:37)
Niet de weg de schuld geven heer Louwerse. Opletten, afstand houden, niet harder dan 80 en niet inhalen. Dan komt iedereen normaal gesproken zonder kleerscheuren thuis, ook over de Deltaweg.
jc louwerse (20-2-2019 om 23:07)
het is nu tijd om eens iets aan de deltaweg te doen elk jaar gebeuren daar meerdere verkeersongevallen ik zelf heb het daar ook een keer aan den lijve ondervonden tijd voor actie
Thera (20-2-2019 om 21:05)
Ik reed er langs toen het vrij recent gebeurd was. Gelukkig dat niemand gewond was. Heel overzichtelijk en goed geregeld voor het passerende verkeer.