Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man bedreigt ex met nepvuurwapen

Toegevoegd: 21-02-2019, 11.15 uur
Man bedreigt ex met nepvuurwapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 21-jarige man uit Goes is woensdagmiddag in zijn woning aangehouden omdat hij een vrouw zou hebben bedreigd met een vuurwapen.


Een vrouw uit Roosendaal maakte rond 15.10 uur melding van bedreiging met een vuurwapen. De verdachte was volgens de politie een ex-vriend van de vrouw. Na onderzoek werd deze in zijn woning in Goes aangehouden vanwege de intimidatie.

In de woning werd ook een wapen gevonden. Dit bleek een imitatie-vuurwapen te zijn. De man is voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex en zit nog vast. Het nepwapen is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper; (21-2-2019 om 12:53)
Geef hem eens een flink pak slaag, [ gummi knuppel testen] dan zal hij zich wel bedenken om een tweede keer zo iets te flikken. en vastzetten tot de blauwe plekken weg zijn, of zet zijn rotkop eens op het internet. Bumper;
ger (21-2-2019 om 12:26)
Wat een vreselijke loser is die gozer, meestal zijn zelfs die loser's fysiek sterker dan vrouwen en dan nog als super-loser met een vuurwapen(nep) extra bedreigen......
Cookie-instellingen beheren