Pizza-oven zorgt voor loze brandmelding

Toegevoegd: 21-02-2019, 19.25 uur

Pizza-oven zorgt voor loze brandmelding
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - Nadat passanten rook hadden waargenomen op het dak van het complex bij de Albert Heijn-supermarkt aan het Szydlowskiplein in Axel is vanmiddag de brandweer uitgerukt. Gelukkig bleek er sprake te zijn van loos alarm.

De brandweer werd rond 13.50 uur opgeroepen nadat rook was gezien. Ter plaatse bleek echter dat het opstarten van een pizza-oven gepaard was gegaan met de nodige rookontwikkeling, maar dat er geen sprake was van brand. Na onderzoek kon de brandweer dan ook weer inrukken.

De brandweer rukte uit met tankautospuiten uit Axel en Terneuzen en ook een hoogwerker uit Terneuzen kwam ter plekke.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750