Vermist paard zorgboerderij dood gevonden

Toegevoegd: 21-02-2019, 19.28 uur - Update: 21-02-2019, 21.22 uur

Het vermiste paard.
Het vermiste paard.
1
© Foto: Zorgboerderij Buytengewoon
Door: Roland de Jong

THOLEN - Het verdwenen paard 'Swiffer' van zorgboerderij Buytengewoon aan de Veerweg in Tholen is dood gevonden. Dat meldt het team van de zorgboerderij via Facebook.

Eerder vandaag maakte datzelfde team bekend dat hun geliefde 7-jarige paard spoorloos was verdwenen. Via social media werd opgeroepen om naar het dier uit te kijken en werd het vermoeden uitgesproken dat het paard was gestolen. Het bericht werd vervolgens massaal gedeeld.

Aan het begin van de avond werd het dier dood aangetroffen. De zorgboerderij meldt dat het dier in een sloot in de buurt van de boerderij lag. Het team van de zorgboerderij laat weten overweldigd te zijn door verdriet maar geeft tegelijkertijd aan dat er geen sprake was van opzet of geweld. Wat er precies is gebeurd, is echter niet duidelijk.

Buytengewoon is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een (lichte) verstandelijke beperking.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zorg (23-2-2019 om 14:47)
Het lijkt alsof hier iets is misgegaan bij de zorg voor dit dier. Toch wel reden om eens kritisch naar die zorginstelling te kijken.
Jose (22-2-2019 om 09:29)
nn@ Wat jij beweerd staat niet in het stukje. Begrijpend lezen blijft moeilijk.
nn (21-2-2019 om 23:09)
waarom moeten ze nu een paard stelen en dan dood achterlaten Zeker sneu voor de instelling waar het paard thuis hoorde. Ik hoop dat ze de daders vinden en dat zij de kosten voor een ander paard moeten betalen.
wim (21-2-2019 om 23:07)
o arm dier het is zo gevaarlijk die sloten laat aub de dieren beter beveiligd staan dat ze niet meer in sloten enz kunnen vallen en verdrinken of de weg op kunnen lopen arme lieve Swiffer rust zacht
jcl (21-2-2019 om 19:57)
vind het echt super sneu voor jullie succes in het zoeken van een ander paard