Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Forse overtredingen bij controle Terneuzen

Toegevoegd: 23-02-2019, 07.43 uur
Forse overtredingen bij controle Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Tijdens een snelheidscontrole op de Guido Gezellestraat in Terneuzen heeft de politie iemand betrapt die het zo bont maakte dat zijn rijbewijs ter plekke werd ingenomen.


Op de controlelocatie was sprake van een 50-zone. Niet alle passanten hielden zich aan die limiet. In totaal 21 bestuurders reden meer dan 30 kilometer per uur te hard. Eén persoon, een 21-jarige Terneuzenaar, reed meer dan 50 kilometer per uur te hard. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.

Eén van de hardrijders negeerde het stopteken van de politie. Hij kon desondanks tot stoppen worden gebracht en voor zowel het te hard rijden als het negeren van het stopteken werd proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (24-2-2019 om 17:51)
in de guido dezellestraat moet een flitspaal komen die dag en nacht werkt maar ook van 2 rijbanen naar 1 zou wel helpen denk ik.ook al hou je altijd een groep aso,s die denken dat ze met hun autootjes meer mogen dan een ander maar van inhalen is dan geen sprake meer.maar ook op de Haarmanweg is heel wat te halen lijkt mij.
AntiGSM (23-2-2019 om 18:35)
Dit is een zogenaamde kassalocatie, dubbele weg (vroeger mocht je hier 70 km/uur) er zitten geen afslagen of niks dus echt weinig gevaar. Vandaar dat bijna iedereen daar te hard rijdt en zal blijven doen, zo gevaarlijk is het daar niet. Veel gevaarlijker is het in woonwijken waar zelden gecontroleerd wordt en waar wel rechtstreeks gevaar is (spelende kinderen, mensen die uit brandgang komen rijden, auto's die achteruit uit parkeervakken komen enz enz). Zou graag ook eens zien dat ze eens bekeuren voor GEEN richting aangeven en natuurlijk alle mobiele eenheden ofwel de smartphonetokkies die werkelijk niets meemaken van het verkeer.
Truus (23-2-2019 om 09:11)
Niet normaal hoe hard ze daar rijden, ze moeten vaker controleren daar. Het is er net een racebaan! Vooral in de avonduren.
john (23-2-2019 om 08:10)
Hopelijk komen de bromsnorren dat in het vervolg ook in Axel doen ,het is hier ook bar en boos met het rijgedrag van enkele idioten
Cookie-instellingen beheren