Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 177 km

Auto uitgebrand op A58 bij Rilland

Toegevoegd: 23-02-2019, 10.33 uur
Auto uitgebrand op A58 bij Rilland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de provinciegrens is vanochtend op de A58 bij Rilland een personenauto in vlammen opgegaan.


Vlakbij knooppunt Markiezaat ontdekte de bestuurder van een stationwagen omstreeks 07.00 uur dat zijn voertuig in brand stond. De automobilist reed op dat moment richting Bergen op Zoom. De brandweer werd gebeld en die rukte vanuit Rilland en Woensdrecht uit met tankautospuiten.

Toen de brandweer arriveerde, had het vuur al flink om zich heen gegrepen. Nadat het voertuig was geblust, heeft bergingsbedrijf Van Egeraat de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (23-2-2019 om 23:39)
Het is ook altijd wat daar op die A58 je mag blij zijn dat je door kan rijden zonder dat gelazer van aanrijdingen en ook bij de tunnel is er altijd wel wat.
Mies (23-2-2019 om 17:28)
Dat is enorm schrikken! Mijn man is afgelopen Juli goed weg gekomen toen zijn bestelbusje ( slechts 2 uur in zijn bezit) in brand vloog. Sterkte voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren