Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man steelt jassen tijdens uitgaan Vlissingen

Toegevoegd: 23-02-2019, 10.55 uur
Man steelt jassen tijdens uitgaan Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht iemand aangehouden die in Vlissingen verschillende jassen had gestolen.

Gedupeerden spraken toezichthoudende agenten aan bij het Arsenaal. Hierop kwam volgens de agenten iemand gekleed als 'Michelinmannetje' in pinguïnpas voorbij lopen. Toen deze ook nog een houten kledinghanger op de stoep liet vallen, was de zaak in één keer opgelost.

De man kwam nog met de smoes dat hij met meerdere jassen was gaan stappen, maar daar trapte de politie niet in. De jassen bleken inderdaad gestolen en drie gedupeerden kregen hun jas terug. Volgens de politie wilden de rechtmatige eigenaren geen aangifte doen. “Dit tot onze verbazing aangezien het jassen betrof met een gemiddelde winkelwaarde van 600 euro per jas”, zo zegt de politie.

De verdachte zal vandaag worden gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad binnenstad (27-2-2019 om 15:15)
Goed bezig politie Vlissingen! "Wij" willen zulk soort criminelen weg hebben uit onze binnenstad! Graag nu ook nog optreden tegen bijvoorbeeld de vanuit haar scootmobiel dealende vrouw!
Harrie (24-2-2019 om 15:34)
@d welke politie moet dat werk doen dan? Politie is wegbezuinigd oor de politiek die liever geld uitgeeft aan hun Europese dromen. Politie wordt teruggehaald uit de samenleving en contact wordt steeds lastiger gemaakt. Aangifte kunnen we vooral via internet doen, bij een bureau wil de politiek liever niet. Minder aangiften is minder criminaliteit dus volgens de cijfers wordt Nederland steeds veiliger. Respect voor de gewone politieagenten die hun best doen voor ons ondanks alle bezuinigingen en tegenwerking vanuit de politiek.
P (24-2-2019 om 10:59)
@d, dat klopt, die ervaring heb ik ook gehad. Maar met de aanvulling dat de politiek dit zo wilt en ze dus opzettelijk dit zo laten verpauperen en de vinger kunnen wijzen, vanwege de werkdruk en het tekort. Vlissingers zijn van twee kanten de dupe, het merendeel aso tuig en het opzettelijk terughoudende gedrag van de politie.
Thera (23-2-2019 om 18:18)
Goede actie van toezichthoudende agenten. Apart dat gedupeerden geen aangifte willen doen diefstal van een jas van dat bedrag. Was de jas maar afdankertje, is men zelf op niet verantwoorde manier aan de jas gekomen of was de plaats niet te verantwoorden naar derden als men aangifte gedaan zou hebben. Aantrekken van betreffende jas zal vast ander gevoel geven nu...
Lekkerding (23-2-2019 om 18:10)
Mijn vrouw heeft zeker wel 22 jassen ,ik heb er geloof ik maar goed en wel vier. Ik hoop dat de dief mij spaart.
Klaas (23-2-2019 om 13:42)
Komt in Middelburg helaas ook veel voor tijdens het stappen. Dat mensen geen aangifte willen of durven doen zal wel zijn dat ze bang zijn voor de gevolgen!!! Het soort " mens" dat de diefstallen pleegt zal wel hetzelfde aso volk zijn wat Vlissingen al langere tijd terroriseert, hoogste tijd voor een grote opruimactie op walcheren en dit soort "mensen" publiekelijk voor aap zetten. In ieder geval de toegang weigeren en een foto van dit soort op de deur plakken.