Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man weigert speekseltest en gaat er vandoor

Toegevoegd: 23-02-2019, 11.01 uur
Man weigert speekseltest en gaat er vandoor
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Agenten hebben vrijdagavond na een korte achtervolging een 21-jarige Vlissinger aangehouden. De politie vermoedde dat hij onder invloed van drugs reed, maar ging er vandoor toen agenten bij hem een speekseltest wilden afnemen.

De Vlissinger werd rond 23.15 uur op de Hercules Segherslaan aan de kant gezet. De man heeft een verleden met betrekking tot het rijden onder invloed van drugs en omdat er een henneplucht uit de auto kwam, vorderden de agenten de man een speekseltest uit te voeren.

Toen de agenten de test uit de dienstauto gingen halen, besloot de man er te voet vandoor te gaan. Hij kon op de Jacob Marislaan worden ingerekend. De man gooide onderweg nog iets weg. Later bleek dit een kleine verpakking met vermoedelijk drugs te zijn geweest.

De man bleek ook hasj op zak te hebben. Hij is afgevoerd naar het politiebureau. Daar weigerde hij vervolgens ook een bloedproef. Hierop is zijn rijbewijs ingenomen. De verdachte is vervolgens rond 02.20 uur met verschillende processen-verbaal op zak weer in vrijheid gesteld


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (15-5-2019 om 05:42)
Vlissingen zit vol met junks ,en rare figuren, uitkering trekken, drugs dealen,harde aanpak helpt wel,
Klaas (24-2-2019 om 22:36)
@dejoint, kijk maar wat er financieel met je gebeurd als je door zón sukkel wordt aangereden. Vaak is er niets te halen en komen ze weg met een relatief lage straf. Het probleem is echter wel dat het slachtoffer met de elende blijft zitten. Mijn persoonlijke mening is het rijbewijs afpakken en het helemaal opnieuw halen en dit bovenop de opgelegde straf.
Klaas (23-2-2019 om 15:01)
Wat een stumper maar goeie acties van de politie, top.
Dejoints (23-2-2019 om 14:17)
Triest.. Voor de mensen die s'avonds na het werk nog op de bank een jointje willen roken.. Dan moet ze alcohol ook afschaffen en sigaretten ook.. En medicijnen ook .. Dit gaat toch voor de grootste problemen zorgen.. W8 maar tot al die mensen hun rijbewijs kwijt zijn en niet meer naar hun werk kunnen om geld te verdienen ... Zoveel gele hesjes heb je nog nooit gezien denk ik
Bastiaan (23-2-2019 om 11:59)
Die komt er wel achter,wat hem nog te wachten staat als die weer bij zijn positieven komt. Beter t zulke mensen permanent van de weg gemeden worden met een auto,motor,en scooter,ga maar lekker fietsen.