Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Auto in sloot Kapelle, één gewonde

Toegevoegd: 23-02-2019, 20.23 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Op de Monnikendijk in Kapelle is zaterdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt bij een verkeersongeval.


Ter plekke raakte een automobilist door onbekende oorzaak van de weg. De personenauto reed vervolgens in een droge sloot. Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.00 uur. Naast de ambulancedienst en de politie rukte ook de brandweer met spoed uit. Er bleek echter geen sprake te zijn van een beknelling dus veel was er niet te doen.

De automobilist is per ambulance afgevoerd. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend. Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om de auto te takelen. Rond 20.00 uur kon het voertuig worden afgevoerd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren