Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Kapelle had vermoedelijk slok op

Toegevoegd: 24-02-2019, 10.52 uur
De auto belandde in een droge sloot bij de Monnikendijk.
De auto belandde in een droge sloot bij de Monnikendijk.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KAPELLE - De automobilist die zaterdagavond met zijn Volkswagen in een droge sloot belandde en hierbij gewond raakte, reed vermoedelijk onder invloed van alcohol. Dat zegt de politie.


De bestuurder, een 47-jarige man, reed rond 18.00 uur bij de Monnikendijk tussen Kapelle en Kattendijke in de berm en belandde vervolgens in de sloot. Naast de ambulancedienst en de politie rukte ook de brandweer met spoed uit. Er bleek echter geen sprake te zijn van een beknelling dus veel was er niet te doen.

Volgens de politie moest de man een blaastest afleggen. Hieruit kwam naar voren dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol had gereden. Nadat hij per ambulance naar het ziekenhuis was gebracht, is daar vervolgens ook een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.

Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om de auto te takelen. Rond 20.00 uur kon het voertuig worden afgevoerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (24-2-2019 om 19:18)
Valt me op dat ze in Kapelle veel lopen af te geven op Middelburg en vooral Vlissingen. Terwijl er in dit dorpje continu heel veel gebeurd !!! Inmiddels is vast gesteld dat de bestuurder zwaar onder invloed was maar zal ook wel de doof pot ingaan !
Koos P. (24-2-2019 om 19:02)
Ik denk dat de blaastest geen duidelijke uitslag kon geven. Daarom werd er waarschijnlijk in het ziekenhuis nog een bloedtest afgenomen. Je kunt niet altijd aan mensen zien of ze gedronken hebben, maar gelukkig komt de waarheid straks, als de uitslagen bekend zijn, boven tafel.
Kees (24-2-2019 om 14:13)
Hoezo vermoedelijk onder invloed van alcohol? Bij mijn weten is dat per direct vast te stellen door de aanwezige politie als er een ademanalyse apparaat aanwezig is. De reuk alleen zegt niks. Maar als de persoon geblazen heeft weet je het toch?
Jan (24-2-2019 om 12:27)
Volgens de politie moest de man een blaastest afleggen. Hieruit kwam naar voren dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol had gereden,je kan toch zien of hij had gedronken ? of had hij koude thee op kom op zeg wat is hier aan de hand.
Cookie-instellingen beheren