Flinke file na botsing N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 24-02-2019, 15.12 uur

Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een aanrijding op de N57 bij Serooskerke (W) heeft zondagmiddag voor flink wat oponthoud gezorgd.

Meerdere personenauto’s reden rond 14.40 uur achterop elkaar toen zij moesten afremmen voor de inmiddels beruchte rotonde bij de kruising met de Gapingseweg. Drie auto’s raakten beschadigd en de ambulancedienst werd opgeroepen om de verschillende betrokkenen te onderzoeken. Geen van hen hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis.

Er ontstond wel flink wat materiële schade en vanwege het ongeluk was de rijbaan richting Vrouwenpolder volledig gestremd. In eerste instantie leidde de politie het verkeer om beurten langs het ongeluk maar er ontstonden zulke lange files dat besloten werd het verkeer richting Middelburg volledig om te leiden via Sint-Laurens.

Kuzee heeft drie beschadigde auto’s getakeld. Rond 15.25 uur konden de voertuigen worden afgesleept en was de weg weer volledig beschikbaar.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan G (25-2-2019 om 08:44)
Een Impreza, 206 met kekke velgen en Calibra? Tuningsclub Zeeland achterop elkaar gereden? Een rotonde verder (bij de molen) is dit issue ook. je rijdt met 80 op rotonde af zonder dat deze heel goed in het zicht ligt. 1. Capaciteit verhogen door rotonde groter en 'slim' te maken (aparte rijbaan voor rechtsaf). 2. de rotonde en weg erheen iets verhogen, zodat je hem en het verkeer erop aan ziet komen vanuit de verte.
Jose (24-2-2019 om 21:58)
Het ligt niet aan de weg maar aan de mensen die de auto's besturen. Een rechte weg, 80km per uur wat is er mis mee? Ik denk ...afgeleide bestuurders. Waar je ook rijdt je moet opletten en alert blijven niet meer en niet minder.
Moens (24-2-2019 om 21:40)
Hier twee jaar terug ook een zelfde soort kettingbotsing gehad! Hele lange en vervelende nasleep aan overgehouden wat betreft schade afhandelen en rug/nek letsel. Gewoon hele vervelende weg als het druk is. Bij ons viel er iemand met de fiets op de ventweg ernaast en is de eerste auto uit schrik gaan remmen (helaas nadien weggereden) zelf was ik de 4e in de rij en had door een hoogzitter voor me totaal niet gezien dat iedereen aan het remmen was.
Renata (24-2-2019 om 21:19)
De rotonde is berucht? Of zijn er veel onnozeltjes op de weg ?
Jay (24-2-2019 om 19:05)
Waarom moeten mensen altijd roepen dat men de weg aan moet passen? Hoeveel van dit soort wegen liggen er in Nederland en hoe vaak gaat het hier werkelijk mis? Onderbouw wat je zegt met feiten en geef dan een reactie. In mijn ogen blijft dit menselijk falen. Afstandhouden en op de weg letten ofwel doen wat je moet doen achter het stuur en dan is er niks aan de hand! Ik rij deze weg dagelijks enige wat mij hier opvalt is dat mensen inderdaad op de rotonde reageren alsof deze spontaan uit de lucht komt vallen dus heel kort door de bocht gezegd niet opletten!
Ik (24-2-2019 om 17:56)
Basis voor een kruising/ rotonde: Zichtbaar, Overzichtelijk, Berijdbaar en begrijpbaar.... RWS heeft dit duidelijk niet begrepen