Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Flinke file na botsing N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 24-02-2019, 15.12 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Een aanrijding op de N57 bij Serooskerke (W) heeft zondagmiddag voor flink wat oponthoud gezorgd.


Meerdere personenauto’s reden rond 14.40 uur achterop elkaar toen zij moesten afremmen voor de inmiddels beruchte rotonde bij de kruising met de Gapingseweg. Drie auto’s raakten beschadigd en de ambulancedienst werd opgeroepen om de verschillende betrokkenen te onderzoeken. Geen van hen hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis.

Er ontstond wel flink wat materiële schade en vanwege het ongeluk was de rijbaan richting Vrouwenpolder volledig gestremd. In eerste instantie leidde de politie het verkeer om beurten langs het ongeluk maar er ontstonden zulke lange files dat besloten werd het verkeer richting Middelburg volledig om te leiden via Sint-Laurens.

Kuzee heeft drie beschadigde auto’s getakeld. Rond 15.25 uur konden de voertuigen worden afgesleept en was de weg weer volledig beschikbaar.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (24-2-2019 om 17:29)
zonde zeg van die mooie mitsu lancer sterkte met deze schade
Nel (24-2-2019 om 17:08)
Hoezo berucht??!! Wordt allemaal goed aangegeven en bewaar gewoon meer afstand i.p.v. je voorganger op te willen jagen.
Koos P. (24-2-2019 om 16:20)
@Local: Een vangrail gaat niet helpen bij het opletten hoor. En meerdere banen? Je wil dus kunnen inhalen? Oftewel er wordt nu veel opgejaagd en opgeduwd (lees bumperkleven) omdat je voorganger niet genoeg doorrijd? En hoe kun je plotseling remmen voor een rotonde? Die ligt er altijd, dus al je die naderd kun je al je snelheid aanpassen. Met de weg is niks mis. Er is iets mis met het rijgedrag van de mensen die daar rijden.
Local (24-2-2019 om 16:10)
@Koos. P: Wanneer gaat Rijkswaterstaat deze weg eens aanpassen? Elke zonnige dag regent het hier ongevallen. Afstand houden is 1 maar mensen remmen gewoon vaak erg plotseling af voor de rotonde dus het is constant oppassen geblazen. Het gaat nog een keer helemaal mis. Iedereen ziet dat het hier continu bijna misgaat, maar niemand doet wat. Waarom een paar kilometer verder wel meerdere banen en een vangrail en hier niet? Gewoon oliedom. Dit is juist het stuk waar de toeristen rijden!
Koos P. (24-2-2019 om 15:49)
Misschien toch wat meer afstand houden en beter op je voorganger letten. Anders is het van een relaxte zondagsrit, naar 2 weken je auto in de shit! ;-)
Cookie-instellingen beheren