Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui. Overdag regenachtig. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoekactie na melding persoon te water

Toegevoegd: 26-02-2019, 20.18 uur - Update: 26-02-2019, 21.46 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - Bij het Kanaal van Gent naar Terneuzen is vanavond gezocht naar een persoon die daar te water zou zijn geraakt.


Diverse brandweerwagens werden rond 19.55 uur naar het kanaal gestuurd om te gaan zoeken naar de persoon. De Veiligheidsregio Zeeland meldde rond 20.10 uur dat de eerste eenheden ter plekke waren. Er is gezocht vanaf de brug bij Sas van Gent gezocht naar de grens met België bij Zelzate.

De brandweer heeft twee duikteams, een hoogwerker en een tankautospuit ter plaatse gestuurd. Het scheepvaartverkeer is stilgelegd om de zoekactie veilig mogelijk te maken. Rijkswaterstaat ondersteunde de zoekactie vanaf het water.

Even na 21.00 uur is de zoekactie gestaakt. De beide zijden van het kanaal zijn uitgebreid afgezocht, maar er is geen persoon aangetroffen. Hierna is het scheepvaartverkeer weer hervat.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren