Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Sluiskiltunnel afgesloten na ongeval

Toegevoegd: 27-02-2019, 11.22 uur
Het ongeval in de Sluiskiltunnel.
Het ongeval in de Sluiskiltunnel.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL – De Sluiskiltunnel is woensdagmorgen na een ongeval enige tijd afgesloten geweest. De stremming was om 11.50 uur weer opgelost.


Rond 10.50 uur vond er in de Noordbuis een eenzijdig ongeluk plaats. De auto lekte na de botsing benzine. De brandweer is hiervoor ter plaatse gekomen. Volgens de politie zaten er in de auto twee personen. Beide kwamen met de schrik vrij en raakten niet gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

De Zuidbuis kon rond 11.30 uur weer worden vrijgegeven. De Noordbuis was om 11.50 uur weer beschikbaar voor het verkeer, maar zal om 12.00 uur opnieuw worden afgesloten om rommel van de rijbaan te verwijderen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren