Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Bekeuringen in Middelburgse winkelstraten

Toegevoegd: 27-02-2019, 17.07 uur
Bekeuringen in Middelburgse winkelstraten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft dinsdagmiddag in het centrum van Middelburg dertig bekeuringen uitgeschreven in een voetgangersgebied.


Tijdens de controle werden er 29 fietsers en 1 snorscooter bekeurd voor het rijden in het voetgangersgebied in de Lange Delft en de Lange Viele.

De politie laat weten dat het winkelend publiek en de winkeliers blij waren met de actie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (27-2-2019 om 17:39)
Nou woensdag was daar al weer niets van te merken. Werd je alweer overhoop gefietst. Gewoon 3 weken eens goed handhaven en niet af en toe.
john (27-2-2019 om 17:36)
Zouden ze veel meer moeten doen , het is af en toe behoorlijk schrikken!!
Jaap (27-2-2019 om 17:33)
Met handhaving staat of valt iedere verkeersmaatregelen. Morgen fietsen er weer minimaal 30 personen door het winkelgebied. Bij AH is het iedere dag raak , fietsen en fietsparkeren daar waar het volgens de borden niet mag. Wat heeft het voor zin? Iedere week zal er op een verschillend moment gecontroleerd moeten worden. Zoniet dan is het dweilen met de kraan open.
Cookie-instellingen beheren