Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Auto’s botsen op Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 01-03-2019, 16.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

WILHELMINADORP - Bij een kop-staartbotsing op de Deltaweg ter hoogte van Wilhelminadorp zijn vrijdagmiddag meerdere auto’s beschadigd geraakt.


Rond 15.45 uur vond de aanrijding plaats op de rijbaan richting Goes ter hoogte van de stoplichten met de Langeweg. Vier personenauto’s botsten hier op elkaar. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er raakte niemand gewond.

Een bergingsbedrijf heeft twee van de beschadigde auto’s weggesleept. De andere twee konden verder rijden.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (4-3-2019 om 07:33)
Ik geloof niet dat dit kruispunt te verbeteren is met de stop lichten zoal nu gebeurt, maar let maar eens op hoeveel auto er nog door op eind geel begin rood in komt.
Zeeuwse Showride (2-3-2019 om 17:02)
@Jc louwerse, ja WEDEROM raak.. LEVENSGEVAARLIJK die verkeerslichten ow wacht sorry....... ik bedoel natuurlijk: levensgevaarlijk die automobilisten die NIET opletten. Situatie gewoon lekker laten zoals die nu is!
Jc louwerse (2-3-2019 om 03:06)
Wederom is het weer zover
Cookie-instellingen beheren