Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Gewonde bij ongeval in Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2019, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een aanrijding in Middelburg is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt.


Rond 21.20 uur reed het slachtoffer met haar snorfiets over het fietspad langs de Torenweg. Ter hoogte van de Spinhuisweg kwam de vrouw in botsing met een automobilist die geen voorrang verleende bij het afslaan.

De snorfiets kwam ten val en de vrouw raakte hierbij gewond. Ze is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft diverse verklaringen opgenomen en de situatie vastgelegd op foto. De snorfiets is door de politie afgevoerd, de automobilist kon zijn weg vervolgen.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eva (2-3-2019 om 21:21)
@Zeeuwse showride idd als je vanuit rijrichting OSB komt moet je de snorfietser toch wel degelijk gezien hebben van allebei de kanten nogwel. Zal wel te druk zijn geweest met een telefoon of radio en dan net op een punt waar je een bocht moet nemen. Jammer dat een ander hiervan de dupe moet zijn hopelijk zijn lesje geleerd. Snorfietser sterkte en spoedig herstel gewenst.
Zeeuwse Showride (1-3-2019 om 23:04)
Ik hoop dat de mevrouw met de snorfiets er weer snel bovenop komt. Hoezo mocht de automobilist gewoon zijn weg vervolgen?? Die kwam zo te zien vanaf Oost-Souburg, hij MOET die snorfiets gezien hebben als hij bezig wat het besturen van een motorvoertuig!!! Nu gaat iedereen hier zometeen weer lopen pijpzeiken dat deze kruising zo gevaarlijk is..... terwijl dat helemaal NIET zo is!!! Mensen moeten zich gewoon eens bezig houden met het verkeer
Cookie-instellingen beheren