Weerbericht:
Vannacht brede opklaringen, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vier aanhoudingen bij drugsactie Westdorpe

Toegevoegd: 02-03-2019, 12.43 uur
Het in beslag genomen vuurwapen.
Het in beslag genomen vuurwapen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - De politie heeft vrijdagavond in de buurt van de Peerboom in Westdorpe een drugsactie gehouden. Hierbij werden vier mannen aangehouden. Verder werden een pistool, drugs, geld en een auto in beslag genomen.

De politie kwam in actie na diverse meldingen dat regelmatig vanuit een woning aan de Peerboom werd gedeald. Rond 20.00 uur werd in de buurt een auto gecontroleerd. In de auto werd zo'n vijftig gram weed gevonden en in beslag genomen. De inzittenden werden aangehouden. Het gaat om een 29-jarige man uit het Belgische Ukkel en een 31-jarige man uit het Belgische Sint Niklaas.

Na overleg met de officier van justitie werd vervolgens een onderzoek in de woning aan de Peerboom ingesteld. In de woning troffen agenten een pistool en twee dozen munitie aan. Verder werden bijna een kilogram hennep, zo'n 300 gram harddrugs en 8000 euro aan contant geld gevonden. Ook vond de politie nog twee flessen met vermoedelijk GHB en twee potten met wit poeder. Onderzoek moet uitwijzen of dit ook verdovende middelen of versnijdingsmiddelen zijn.

Naast al deze spullen werd tot slot een auto in beslag genomen. Naast de bewoner werd ook een 23-jarige man uit Westdorpe aangehouden. De twee mannen uit België werden na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De andere twee mannen zijn voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750