Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 83 km

Automobilist vertrekt na ongeval A58 Goes

Toegevoegd: 03-03-2019, 11.50 uur
Het ongeval op de A58 bij Goes.
Het ongeval op de A58 bij Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zondagmorgen vroeg belandde op de A58 bij Goes een auto in de sloot. De hulpdiensten troffen niemand bij het voertuig aan. De bestuurder bleek vertrokken en was vermoedelijk onder invloed van alcohol en drugs.


Rond 02.45 uur kregen de hulpdiensten een melding van een auto in de sloot. Agenten onderzochten de auto en brandweerlieden zochten onder de auto en in de sloot. Er werd niemand gevonden. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig weggetakeld.

De politie stelde een onderzoek in naar de identiteit van de bestuurder. In een woning in Heinkenszand troffen agenten deze aan. Uit een ademtest bleek dat de 26-jarige man uit Ovezande vermoedelijk teveel alcohol had gedronken. Bij hem werd ook een speekseltest uitgevoerd. Deze testte positief op THC en Amfetamine.

De man werd voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht. Een GGD-arts nam een bloedproef af, deze is voor onderzoek naar het Nederlands Forensisch Instituut gestuurd. De uitslagen zijn over ongeveer twee weken bekend.

Het rijbewijs van de automobilist werd ingevorderd. Hij wordt later nog verhoord voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (4-3-2019 om 09:45)
Wat een triest figuur :(
wim (4-3-2019 om 07:26)
Wat nemen mensen toch een groot risico om zo iets te riskeren door te veel drank en dan als gevolg daar van met je auto in de sloot terecht is gekomen en daarna de benen te nemen naar huis, wat staat je een berg ellende te verwachten door eigen schuld.
EM (3-3-2019 om 12:34)
Tuig van de richel ,je zal maar aangereden worden door zo,n idioot !
Cookie-instellingen beheren