Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval A58 weigert drugstest

Toegevoegd: 04-03-2019, 09.26 uur
De zwaar beschadigde auto op de A58.
De zwaar beschadigde auto op de A58.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - De bestuurder die zondagavond betrokken was bij een ongeval op de A58 ter hoogte van Kruiningen weigerde bij de politie een drugstest. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Het ongeval vond rond 21.05 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. De 42-jarige man uit Vlissingen verloor de macht over het stuur, reed tegen een groot verkeersbord, en kwam in een sloot tot stilstand.

De bestuurder weigerde bij de politie een speekseltest waarvoor hij een bekeuring kreeg. Daarna is de bestuurder met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Hier werd de man verhoord en werd zijn rijbewijs ingevorderd. De auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniempje (8-3-2019 om 01:36)
Nee speekseltest word terplekke afgenomen Adje net zoals het rijbewijs bij weigering ey;)
de nieuwe heksenjacht (6-3-2019 om 06:33)
als ie stomdronken was geweest en gewoon had geblazen had iedereen er dom om staan lachen en had hij zijn rijbewijs de volgende dag gewoon terug om naar het café te kunnen rijden. O wee als iemand er ook maar over denkt de legale CBD te nemen voor zijn/haar stijve winterspieren. Rijbewijs kwijt, onherroepelijk. En dat noemt men dan rechtvaardig in dit land waar de regering zelf voornemens is grote wietplantages te gaan runnen. Daar hebben ze nog wat mee, plantage's....en mensen onredelijk bot straffen en dat soort 16e eeuwse cultuur. nog zweepslagen op het plein erbij en we zijn weer terug.
EM (5-3-2019 om 06:42)
Alle kosten verhalen op deze weigeraar die blijkbaar iets dat hij gebruikt heeft en zijn rijbewijs afpakken !
Moorkop (5-3-2019 om 05:34)
En nu maar wachten op de reacties waarin de meest absurd lange straffen geopperd worden door zwaar verbitterde mensen.
willem (4-3-2019 om 11:47)
ze moeten het den zoals in australie: weigeren mag, maar dan ben je het rijbewijs 2 jaar kwijt.
John (4-3-2019 om 09:41)
Dan rij je al in een lelijke Citroën, dan ga je met je drugsharses achter het stuur zitten en dan weiger je nog iedere medewerking ook? Tot de laatste cent alle veroorzaakte kosten terug laten betalen, zonder enige hulp van de verzekering. Triest figuur.
Cookie-instellingen beheren