Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
50 files van totaal 177 km

Auto schiet in bosjes naast A58 Rilland

Toegevoegd: 05-03-2019, 15.35 uur - Update: 05-03-2019, 23.16 uur
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto getakeld.
Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto getakeld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij Rilland is dinsdag een personenauto van de A58 geraakt en in de bossages beland. Er raakte niemand gewond.


Het ongeluk op de rijbaan richting Vlissingen (tussen Rilland en het Schelde-Rijnkanaal) werd rond 14.40 uur gemeld. Vermoedelijk is het ongeluk echter al uren eerder of zelfs 's nachts al gebeurd. De verkeerspolitie kwam ter plaatse en een weginspecteur van Rijkswaterstaat zette de vluchtstrook af.

Bergingsbedrijf Van Egeraat heeft de auto getakeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (6-3-2019 om 00:59)
@Wim; alles is mogelijk! Drank, drugs en smartphones en alles is mogelijk! Snelheid wordt vaak als oorzaak genoemd maar op zo'n recht stuk weg is 200 zelfs geen probleem, maar dan wel met handen aan het stuur en ogen op de weg.
wim (5-3-2019 om 18:28)
laten we oppassen om een mening te geven maar dit kan toch niet met een lage snelheid gebeuren met die auto die daar terecht is gekomen
Cookie-instellingen beheren