Man uit Poortvliet cel in voor drugshandel

Toegevoegd: 05-03-2019, 23.02 uur

Man uit Poortvliet cel in voor drugshandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 51-jarige U. D. uit Poortvliet tegen wie een celstraf van 18 maanden waarvan 6 voorwaardelijk was geëist, is dinsdag veroordeeld tot een jaar cel waarvan 3 maanden voorwaardelijk en een taakstraf van 80 uur.

D. werd ervan verdacht vanaf juni vorig jaar twee maanden lang te hebben gehandeld in hennep. Dat gebeurde vanuit de auto van D. Hij kwam bij de politie in beeld toen er tips over zijn handel en wandel binnenkwamen. D. werd op enig moment aangehouden en zowel in zijn auto als bij hem thuis werd het een en ander aan drugs aangetroffen.

De politie vond bij de doorzoekingen in totaal 129 XTC-pillen, twee kilo speed, zeven gram MDMA en een alarmpistool. De pillen waren voornamelijk om zijn pijn te bestrijden, zo vertelde hij de rechters. Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (6-3-2019 om 06:57)
Ik vind dat de straf meevalt voor het gene gedaan heeft als je leest wat bij hem thuis is aangetroffen