Auto tegen gevel winkelpand Yerseke

Toegevoegd: 05-03-2019, 23.06 uur

Door: Roland de Jong

YERSEKE - In Yerseke is een automobilist dinsdagavond tegen de gevel van een winkelpand gereden. Er raakte niemand gewond.

De bestuurder reed op de hoek van de Vierstraat en de Oude Torenstraat tegen de pui van De Kleding Boetiek. Na de melding werden zowel de ambulancedienst, de politie als de brandweer opgeroepen maar er bleek niemand letsel opgelopen te hebben.

De brandweer heeft de situatie gecontroleerd en een afzetting gecreëerd waarna een aannemingsbedrijf de gevel heeft gestut. De politie heeft de bestuurder gehoord over het ongeval. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. Rond 22.30 uur kon de auto worden getakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750