Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 155 km

Drugspand Aardenburg gesloten

Toegevoegd: 06-03-2019, 11.35 uur
Drugspand Aardenburg gesloten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Een pand aan de De Schepenstraat in Aardenburg gaat voor drie maanden dicht vanwege een drugsvondst.


Burgemeester Vermue van de gemeente Sluis heeft het pand gesloten omdat hier een handelshoeveelheid van 140 gram hennep werd gevonden. De sluiting is vandaag ingegaan, zo meldt de gemeente.

De sluiting vindt plaats op basis van het Damoclesbeleid. Dit is gericht op het tegengaan van drugshandel en geeft burgemeesters de bevoegdheid over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in de betreffende woning handel in drugs plaatsvond.

Het is overigens het tweede pand in korte tijd dat in Aardenburg op basis van het Damoclesbeleid wordt gesloten. Vorige week ging een pand aan de Busschieterstraat voor zes maanden op slot vanwege de vondst van een wietkwekerij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren