Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Dode man op straat in centrum Middelburg

Toegevoegd: 06-03-2019, 12.52 uur - Update: 06-03-2019, 13.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Gortstraat in het centrum van Middelburg doet de politie momenteel onderzoek na de vondst van een dode man.


Het slachtoffer lag op straat aan de zijde van de kruising met de Varkensmarkt, de Koestraat, de 's-Gravenstraat en de Hoogstraat. Het incident werd rond het middaguur gemeld. Na de melding werden ambulances en een traumahelikopter opgeroepen maar de hulpdiensten konden niets meer voor de man doen. Hij overleed ter plekke en de traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

De politie zette direct de volledige Gortstraat af. Er kwamen acht politiewagens ter plaatse. Inmiddels is de technische recherche aanwezig om onderzoek te doen. Kuzee heeft zwarte schermen gezet die het zicht op het slachtoffer en het onderzoek ontnemen. De politie laat weten onderzoek te doen naar het overlijden. Ook meldt de politie dat een aantal woningen niet bereikbaar is vanwege het onderzoek.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (6-3-2019 om 18:35)
Sterkte voor de nabestaanden.
Moeder (6-3-2019 om 13:03)
Heftig... sterkte voor de hulpverleners, maar vooral voor de nabestaanden..
Cookie-instellingen beheren