Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 32 km

36 Hardrijders betrapt bij controles Beveland

Toegevoegd: 06-03-2019, 13.32 uur
36 Hardrijders betrapt bij controles Beveland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij snelheidscontroles in Kruiningen en Yerseke heeft de politie dinsdag 36 overtredingen geconstateerd.


’s Ochtends werd met de radarauto gecontroleerd op de Oude Rijksweg bij Kruiningen. Ter plekke geldt een limiet van 80 kilometer per uur. Zeven van de 339 gecontroleerde bestuurders negeerde deze. Eén persoon reed zelfs 104 kilometer per uur.

Bij de controlelocatie aan de Kanaalweg in Yerseke lag het percentage hardrijders hoger. Hier werden 29 van de 272 passanten betrapt op een te hoge snelheid. Eén persoon reed hier 108 kilometer per uur terwijl de limiet ter plekke 80 kilometer per uur is.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (6-3-2019 om 20:30)
@Snorred. Ach gossie, hebbie zelf ook een boete gehad bij deze controle? :D:D Best vervelend, had je kunnen voorkomen door niet te snel te rijden ;)
AntiGSM (6-3-2019 om 20:07)
Graag eens wat meer controle op andere (veel) belangrijkere verkeer misdragingen: geen richting aangeven (zowel auto's als fietsers), afstand houden, smartphonemisbruik achter het stuur en alcohol en drugs. @snorred; dat geld is niet belangrijk, je ziet er niets van en het wordt er niet veiliger op.
snorred (6-3-2019 om 17:39)
Als er maar gecontroleerd word,komt het geld je tegemoet,nog meer controle's.
Cookie-instellingen beheren