Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dode man Middelburg: Geen ongeval of misdrijf

Toegevoegd: 06-03-2019, 16.15 uur
Het slachtoffer overleed ter plaatse.
Het slachtoffer overleed ter plaatse.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Er was geen sprake van een ongeval of een misdrijf bij het overlijden van de man eerder vandaag in het stadscentrum van Middelburg. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer werd rond het middaguur op straat aangetroffen in de Gortstraat, vlakbij één van de drukste kruispunten in het centrum. Al snel bleek dat hulpverleners niets meer voor het slachtoffer konden doen, de komst van de opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

De politie zette direct de omgeving af en liet zwarte schermen plaatsen. Vervolgens werd door de recherche onderzoek gedaan. Rond 16.15 uur meldde de politie dat daar uit naar voren was gekomen dat er geen sprake is geweest van een misdrijf of een ongeval en dat het onderzoek nu is afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750