Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 212 km

Schipper betrapt met slechte tachograaf

Toegevoegd: 07-03-2019, 02.58 uur
De Landelijke Eenheid Zuidwest controleerde met behulp van politievaartuig P58.
De Landelijke Eenheid Zuidwest controleerde met behulp van politievaartuig P58.
© Foto: Politie
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Op het Kanaal van Gent naar Terneuzen heeft de politie verschillende overtredingen geconstateerd bij een scheepscontrole.


De Landelijke Eenheid Zuidwest controleerde met behulp van politievaartuig P58 verschillende schepen. Eén van de schippers bleek zonder een goed functionerende tachograaf te hebben gevaren in de nacht van dinsdag op woensdag. Hierdoor kon niet goed worden gecontroleerd op de naleving van de rust- en vaartijden. Ook enkele andere zaken bleken volgens de politie niet op orde te zijn.

De politie laat weten dat voor het nachtelijk varen een boeterapport wordt opgemaakt. Dit zal worden opgestuurd naar de Inspectie Leefomgeving en Transport.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren