Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Automobilist op de vlucht na aanrijding

Toegevoegd: 07-03-2019, 03.06 uur - Update: 07-03-2019, 09.39 uur
Door: Roland de Jong

KOEWACHT - Bij een botsing in Koewacht zijn vannacht drie personenauto’s beschadigd geraakt. Een vrouw raakte lichtgewond.


Het ongeluk gebeurde rond 23.55 uur op de kruising van de Emmabaan, de Eikenlaan, de Wouterij en de Nieuwstraat. Eén van de auto’s kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Een andere auto reed een paaltje omver en botste tegen een geparkeerde Fiat 500. De eigenaresse hiervan was op dat moment niet aanwezig. Waardoor de aanrijding precies plaatsvond, is nog niet bekend.

Voor de vrouw werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar ze kon ter plekke worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft haar vervolgens meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen. Ook een man werd door de politie meegenomen. Een derde persoon is weggerend. Hij is vooralsnog niet getraceerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft twee van de auto’s getakeld, Vermaat heeft de derde wagen afgevoerd. Rond 01.50 uur was de weg weer vrij.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren