Weerbericht:
Zonnig en warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Traumaheli plaatst patiënt over vanaf ADRZ

Toegevoegd: 07-03-2019, 14.04 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een patiënt is vanmiddag vanuit het ziekenhuis in Goes per traumahelikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Het traumateam landde rond 13.15 uur op het helikopterplatform achter het ziekenhuis aan de ‘s-Gravenpolderseweg. Rond 13.30 uur is het slachtoffer met een ambulance naar de helikopter gebracht. Even later is de helikopter met de patiënt vertrokken naar Rotterdam.

Zowel de Rotterdamse als de Nijmeegse traumahelikopter werden vanmiddag rond 12.15 uur opgeroepen. De Rotterdamse helikopter werd naar het Westerzicht in Vlissingen gestuurd, de collega’s moesten naar ‘t plein in Serooskerke op Walcheren. De beide helikopters hoefden niet meer naar de incidentlocaties en konden onderweg terugkeren naar de basis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750