Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 33 km

Mat zorgt voor rookontwikkeling in sauna

Toegevoegd: 07-03-2019, 19.07 uur
De melding bij het complex aan de Babelweg kwam rond 10.15 uur binnen.
De melding bij het complex aan de Babelweg kwam rond 10.15 uur binnen.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

DOMBURG - Een te heet geworden rubbermat in de sauna bij De Parel in Domburg heeft donderdagochtend geleid tot een brandweerinzet.


Volgens de brandweer had de mat voor dusdanige rookontwikkeling gezorgd dat de rookmelders en daarmee ook het automatische brandmeldsysteem in werking waren getreden. De melding bij het complex aan de Babelweg kwam rond 10.15 uur binnen.

In eerste instantie werd de brandweer van Domburg opgeroepen maar die had onvoldoende bezetting en daarom namen de collega’s van de post Oostkapelle deze inzet voor hun rekening. Zij hebben de sauna geventileerd. Toen metingen geen aanwezigheid van koolmonoxide (meer) uitwezen, werd het pand weer vrijgegeven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (7-3-2019 om 21:37)
Dat was wel even zweten toen het ze heet onder de voeten werd denk ik.
Cookie-instellingen beheren