Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ruiten ingegooid en auto in brand gestoken

Toegevoegd: 09-03-2019, 10.05 uur
Er is flink wat schade ontstaan.
Er is flink wat schade ontstaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij een woning in Tholen zijn vannacht ruiten ingegooid. Ook werd een geparkeerde auto in brand gestoken.


Volgens de politie vonden de vernielingen tussen 04.45 en 04.50 uur plaats bij een huis aan de Oudelandsedijk. Op een foto van de politie is te zien dat de auto aan de binnenzijde flink wat schade opliepen. De stoelen zijn vernield, ruiten zijn zwartgeblakerd en in het voertuig ligt glas. De brand kon snel worden geblust, de brandweer werd niet ingezet.

De politie heeft met behulp van een zogeheten DNA-kit sporen veiliggesteld. Deze zullen nader worden onderzocht. In de tussentijd is de politie op zoek naar mensen die iets gehoord of gezien hebben. Hen wordt gevraagd zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
EM (9-3-2019 om 21:39)
laffe streek !
Cookie-instellingen beheren