Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Geredde man weer thuis, ander nog vermist

Toegevoegd: 09-03-2019, 21.25 uur
Door: Roland de Jong

BORSSELE - De man die vanmiddag werd gered nadat het schip waarop hij voer was gezonken tussen Ritthem en Borssele, is weer thuis. De andere opvarende wordt nog vermist.


Volgens de politie is de geredde man de 39-jarige eigenaar van het schip. Hij is afkomstig uit Rilland en werd vanmiddag opgepikt door de bemanning van één van de te hulp geschoten boten. De man werd per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar mocht na behandeling weer naar huis.

Op dit moment wordt niet meer actief gezocht naar de vermiste persoon, een (vermoedelijk) buitenlandse werknemer. Rond 19.50 uur is de zoekactie gestopt omdat het te donker werd. Later vanavond wordt gepoogd het schip zelf te doorzoeken. Om die reden zal het scheepvaartverkeer mogelijk een tijdje worden stilgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren