Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man zwaait met mes in centrum Vlissingen

Toegevoegd: 10-03-2019, 09.20 uur
Man zwaait met mes in centrum Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 31-jarige man uit Vlissingen is zaterdag op de Nieuwstraat in zijn woonplaats aangehouden omdat hij in het centrum het winkelend publiek bedreigde met een mes.

De politie ontving rond 15.15 uur een melding dat een man met een groot mes door het centrum liep en het publiek met het mes bedreigde. Hij liep door de Lange Zelke, de Walstraat en op de Nieuwstraat liep hij een pand binnen.

De politie had inmiddels toestemming om de man uit het pand te halen, maar toen men dat wilde doen, kwam de verdachte net met een vuilniszak naar buiten. Hij werd buiten aangehouden. In de vuilniszak bleek een vleesmes te zitten. Dit is door de politie in beslag genomen.

De verdachte is volgens de politie ingesloten en overgedragen aan de medische zorg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750