Man gewond bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 10-03-2019, 09.25 uur - Update: 10-03-2019, 12.41 uur

Het slachtoffer werd al snel per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer werd al snel per ambulance afgevoerd.
1
© Foto: De Schrijvende Pers
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondagochtend iemand gewond geraakt bij een steekincident. Dat heeft de politie bevestigd.

Rond 07.40 uur kwam de melding binnen dat bij een huis aan de Paulus Potterlaan zich iemand bevond die gewond was geraakt bij een steekpartij. Er werden twee ambulanceteams, meerdere politie-eenheden en een traumahelikopter op pad gestuurd. De helikopter kwam uiteindelijk niet meer ter plekke.

Het slachtoffer, een 26-jarige man uit Middelburg, is kort na de melding al naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is voor zover bekend niet levensbedreigend. Er zou nog niemand zijn aangehouden. De politie is een onderzoek gestart, onder meer om te achterhalen waar de steekpartij precies plaatsvond.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ABN (11-3-2019 om 21:10)
Gilbert, wil je in het vervolg met punten en komma’s werken? Je zinloze reactie is anders bijna niet te begrijpen.
gilbert (10-3-2019 om 18:55)
Ik snap niet waarom het zo moet we kunnen van mening verschillen maar moet er altijd iemand daar voor vermoord worden?
Klaas (10-3-2019 om 14:01)
Vlissingen.......diepe zucht.