Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Auto belandt in tuin woning Kerkwerve

Toegevoegd: 10-03-2019, 11.31 uur
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - In het buurtschap Nieuwerkerke Schutje bij Kerkwerve is vannacht een personenauto in een tuin gereden. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.


De bestuurder van de Opel Corsa reed over de Heuvelsweg (N655) richting de N59. Rond 02.15 uur raakte het voertuig van de weg. De auto schoot langs een verkeersbord de bosjes bij de tuin van een woning op de kruising met de Taaijersweg en de Tureluurweg in.

Het voertuig kwam tot stilstand naast een carport. De auto die daaronder geparkeerd stond raakte voor zover bekend niet beschadigd. Een kleine aangebouwde overkapping naast een schuur raakte wel beschadigd. Ook een klikobak liep schade op.

Volgens de politie raakte er bij het ongeluk niemand gewond. Omdat de auto niet in de weg lag werd besloten deze op een later tijdstip te bergen. Takelbedrijf Ista uit Oosterland heeft het voertuig in de loop van de ochtend geborgen. Waardoor de auto precies van de weg raakte, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
chuckles (10-3-2019 om 12:54)
hoe krijg je het voor elkaar
Hippo (10-3-2019 om 11:40)
Vind het knap, als het zo zou moeten, lukt het je nooit.
Cookie-instellingen beheren