Weerbericht:
Zonnige perioden, in de kustgebieden een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Gemeente Sluis ontwikkeld plan voor storingen

Toegevoegd: 24-12-2003, 13.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

SLUIS - De gemeente Sluis heeft een speciaal plan uitgewerkt voor het geval dat er zich tijdens de jaarwisseling elektriciteits- en/of telefoonstoringen plaatsvinden.

 

Bij een langdurige stroomstoring of bij uitval van het telefoonnet kan het doorgeven van 112-meldingen en 0900-8844 meldingen soms onmogelijk zijn. De gemeente heeft daarom gekeken naar mogelijkheden om de bereikbaarheid van de hulpdiensten te waarborgen.

 

De gemeente stelt in de stadskernen speciale meldpunten in. De brandweer zal hierin plaatsnemen en eventuele meldingen aannemen en afhandelen.

 

De meldpunten komen in de brandweerkazernes te Aardenburg, Breskens, Cadzand, Oostburg, Schoondijke, Sluis en IJzendijke. Voor de kernen zonder een brandweerkazerne worden er meldpunten ingericht in de dorpshuizen in Eede, Hoofdplaat, Nieuwvliet, Retranchement, St. Kruis en Waterlandkerkje en de multifunctionele centra in Groede en Zuidzande. 

 

Het plan maakt deel uit van het gemeentelijk Rampenplan. Dat plan gaat uit van een gecoördineerde aanpak van gemeente, brandweer, politie en geneeskundige diensten. Het plan is overigens ook te gebruiken bij incidenten die niet plaatsvinden tijdens de jaarwisseling.

 

Download via externe link: het draaiboek Nuts- en/of telefoonstoringen 2003 van de gemeente Sluis (0,91 MB)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren