Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweerauto beschadigd door vallende tak

Toegevoegd: 10-03-2019, 21.46 uur
De twee brandweerlieden die in de auto zaten, bleven ongedeerd.
De twee brandweerlieden die in de auto zaten, bleven ongedeerd.
© Foto: Brandweer Terneuzen post Zuidlandstraat
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een brandweerwagen van de post Zuidlandstraat in Terneuzen is zondag beschadigd geraakt toen deze tijdens de rit naar een melding werd geraakt door een vallende tak.


De brandweerlieden schrijven op Facebook dat de hoogwerker 19-5650 onderweg was om de collega's van de post Zaamslag te assisteren toen op de Reuzenhoeksedijk plotseling een forse tak naar beneden kwam zetten.

De tak zorgde voor flink wat schade aan de cabine van het redvoertuig. Ramen, spiegels en een deur raakten beschadigd maar de twee brandweerlieden die in het voertuig zaten bleven ongedeerd. "Gelukkig zijn de chauffeur en de bijrijder niet gewond geraakt, maar de schrik zat er goed in", zo laat de brandweer weten.

De schade was gelukkig niet dusdanig groot dat de hulpverlening werd gehinderd. "Nadat het voertuig ontdaan was van de glasscherven, zijn we verder gegaan met het helpen van burgers. Het voertuig zal zo spoedig mogelijk gerepareerd worden", zo zegt de brandweer.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren