Brandweer helpt bij dier in nood Axel

Toegevoegd: 11-03-2019, 13.12 uur

De brandweer in Axel.
De brandweer in Axel.
1
© Foto: Brandweer Axel.
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - De brandweer is vanmorgen uitgerukt om de dierenambulance te assisteren bij een dier in nood in Axel.

Op een eilandje in de eendenvijver aan de Eisenhowerlaan zat een meerkoet vast in een boom. De brandweer heeft met behulp van een boot het dier losgemaakt en naar de kant gebracht.

De dierenambulance heeft de meerkoet overgebracht naar een dierenarts. Hij heeft mogelijk een gebroken pootje.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een inwoner (12-3-2019 om 17:00)
Helemaal met Joery eens Chapeau brandweermannen jullie vry weekend steeds maar op pad voor stormschade. We kunnen ze echt niet missen.
Zwarte piet (12-3-2019 om 13:57)
Lache john , dat is de NATUUR !!!!! Het is een bos daar horen dieren,geen golf terrein
Joery (12-3-2019 om 01:41)
Ik vind dit soort acties altijd super. De brandweer staat gelukkig dag en nacht paraat om mensen én dieren in nood te helpen. Helden zijn het!
john (11-3-2019 om 15:12)
Aan de ene kant van Axel moet de brandweer uitrukken voor een meerkoet ,en aan de andere kant van Axel bij het golf terrein is het iedere week ondier bestrijding [oftewel op alles schieten wat beweegt en dan vooral op konijntjes ]