Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Fietsster gewond bij ongeval Middelburg

Toegevoegd: 12-03-2019, 19.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een fietsster is dinsdagavond in Middelburg gewond geraakt na een botsing met een personenauto.


Het ongeval vond rond 18.45 uur plaats bij een oversteekplaats op de Koudekerkseweg ter hoogte van de Laan der Verenigde Naties. De automobilist heeft de vrouw vermoedelijk met zijn spiegel geraakt waardoor deze afbrak.

De vrouw kwam ten val en is gewond met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over haar letsel is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (13-3-2019 om 11:48)
kan niet anders dat daar iemand door rood heeft gereden.... ik ken het daar en auto"s komen van 3 kanten en fietsers hebben meestal hekel aan wachten... vooral met slecht weer... verder zie ik dat veel fietsers vanuit centrum Middelburg al voor stoplicht oversteken naar andere kant zodat ze geen last hebben van het stoplicht...
stoplichten (13-3-2019 om 11:07)
Hoop dat de verwondingen mee vallen. Ik zie werkende verkeerslichten.... deze zijn er niet voor niets.
Cookie-instellingen beheren