Gewapende overval in Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2019, 23.25 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In Middelburg is vanavond rond 21.00 uur een gewapende overval gepleegd bij de Spare Rib Express aan de Ampèreweg.

Op het moment van de overval waren er twee medewerkers aanwezig. Zij werden door twee overvallers bedreigd met een wapen. Bij de overval raakte volgens de politie niemand gewond.

De twee daders zijn weggevlucht met een nog onbekende buit. Er is nog geen signalement beschikbaar van de daders. Ook is onbekend in welke richting en met welk voertuig ze ervandoor gingen.

Omdat er op het industrieterrein veel camera’s hangen worden deze beelden opgevraagd en bekeken. Met een speurhond is vanavond gezocht in de omgeving naar de daders, maar dit was helaas zonder resultaat. De recherche onderzoekt de zaak.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750