Traumaheli opgeroepen voor ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 14-03-2019, 23.49 uur

Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn donderdagavond groots uitgerukt voor een melding van een ernstig ongeluk in Middelburg.

Rond 20.20 uur werd er op de Londensekaai een meisje op een snorfiets aangereden door een personenauto die een parkeervak uit wilde uitrijden. De bestuurster kwam ten val en raakte gewond.

Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De tweede ambulance en de helikopter zijn uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met onbekend letsel per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft van de automobiliste een verklaring opgenomen en een blaastest afgenomen. Hierna kon zij haar weg vervolgen. De verkeerspolitie heeft de situatie bekeken en vastgelegd.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (17-3-2019 om 15:39)
Vind het ook best tricky daar! Ik parkeer standaard achteruit in aan deze weg. Sowieso niet naast een busje o.i.d. Bij het wegrijden altijd de gevarenlichten aan en de ramen een stukje open. En dan maar hopen dat men netjes 30 rijdt en voor zich kijkt
Bram (15-3-2019 om 11:53)
Het was ook wachten tot het een keer gebeurde da paarkeervakken daar zouden per direckt moeten worden verwijderd hoevaak ik heb gezien dat het bijna raak was daar Auto’s gaan in achteruit de parkeervakken uit terwijl ze geen zicht hebben op de rijbaan Terwijl er tegenliggers tegemoet komen op een hele smalle weg je mag er maar 30 km per uur maar vaak word er veel harder gereden om nog snel een groepje fietsers moet worden ingehaald ik vind het een gevaarlijke weg