Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Auto met hoogwerker belandt in sloot

Toegevoegd: 15-03-2019, 17.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een bestelauto met hoogwerker is vanmiddag in Terneuzen in de sloot beland. De bestuurder van de auto is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval vond rond 15.15 uur plaats op de Margarethaweg. Meerdere brandweervoertuigen rukten uit omdat het slachtoffer niet zelfstandig uit de auto kon komen. De brandweer heeft een deur vrij van grond en modder gemaakt om zo de man uit de auto te halen. Hij is vermoedelijk onwel geworden en daarna in de sloot gereden. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse voor het bergen van de auto. Een eerste poging is mislukt. Later vanavond zal het voertuig worden weggesleept.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-3-2019 om 14:30)
Onwel geworden? Ik denk eerder van de wind. Hoge voertuigen, vrachtwagens en aanhangwagens vangen de laatste dagen enorm veel wind met deze lichte storm. Op de Oesterdam was er ook een auto met aanhangwagen van de dijk geblazen, en elders lege vrachtwagens. Onverantwoord voor deze voertuigen nu de weg op te gaan.
Cookie-instellingen beheren